Flexibilo speeltoestellen

Assortimentspeeltoestellen

Onze speeltoestellen

Prokuru Sport en Spel is het verkoopkantoor in Nederland en België voor Speeltoestellen. Prokuru is Producent van professionele speeltoestellen en sporttoestellen en wordt meer dan 20 jaar in eigen fabriek gefabriceerd. Een breed scala aan producten voor zowel de ontspanning als de inspanning voor de openbare ruimte en recreatie. De filosofie voor onze speeltoestellen; absoluut veilig speelplezier, sociale ontwikkeling, uitdaging en leerplezier. Daarnaast zijn wij milieubewust, wij vinden de duurzaamheid van onze speeltoestellen zeer belangrijk, onze speeltoestellen hebben een zeer lange levensduur en zijn daarna vrijwel volledig recyclebaar.

Voordelen

verkoopkantoor in Nederland en België
volgens (2008) EN 1176 en 1177
voor een passend advies op maat
Zeer duurzame speeltoestellen
vrijwel volledig recyclebaar

Veiligheid van speeltoestellen

Prokuru Speeltoestellen staat voor een veilig product. Niet alleen de nieuwste veiligheidseisen van overheidswege spelen een rol, maar ook een stuk verantwoordelijkheid vanuit onze eigen visie. De speeltoestellen, zoals klimtoestellen, veertoestellen, speelhuisjes, glijbanen, schommels, zandbakken, duikelrekken en wippen zijn allemaal gecertificeerd door erkende keuringsinstanties, volgens (2008) EN 1176 en 1177, en voldoen daarmee aan de hoogste constructie en veiligheidseisen. Dat geeft een veilig gevoel.

Ook de materialen die gebruikt worden voor Prokuru Speeltoestellen bevatten geen weekmakers en toxische stoffen en wij hebben zelfs een levensmiddelen geschiktheid verklaring op ons materiaal. Dat is niet overdreven, immers elk klein kind steekt alles in zijn mond of bijt op verschillende voorwerpen, dus ook op speeltoestellen.

Garantie bij speeltoestellen

Prokuru Speeltoestellen worden reeds ruim 20 jaar geplaatst en verkeren nog steeds in een goede staat. Materiaalrot en constructiedefecten worden nog steeds niet geconstateerd, wat aangeeft dat de levensduur zeer lang is. Prokuru geeft 1 jaar garantie op montage, reparatie en installatie werkzaamheden.

INTERESSE IN ONZE PRODUCTEN OF DIENSTEN?