Aanleg en plaatsing

Aanleg en plaatsing

Prokuru heeft alle disciplines in huis om uw project op het gebied van sport, spel en recreatie volledig uit te voeren. U doet dus zaken met één helder aanspreekpunt, van ontwerpfase tot en met de oplevering, waarbij onze jarenlange ervaring en professionele adviezen gecombineerd zullen worden met uw persoonlijke wensen.
Wat levering, plaatsing en onderhoud betreft, stelt Prokuru zich heel flexibel op. U kunt uw toestellen of ondergronden zelf monteren of aanleggen en bij de inrichting stelt Prokuru u, zover nodig, de noodzakelijke kennis ter beschikking. Dat moet u een veilig gevoel geven.

Het is echter ook mogelijk het totale project door Prokuru te laten uitvoeren. Niet alleen de plaatsing van speelwerktuigen, ook alle groenvoorzieningen, het grond- en bestratingswerk tot verlichting toe kan voor u worden verzorgd. Kortom, een compleet project kan desgewenst ‘speelklaar’ (turnkey) worden opgeleverd, conform alle verordeningen en wettelijke eisen die daarbij in het geding zijn.

Ontwerp

Middels een eigen ontwerpafdeling is Prokuru in staat om uw persoonlijke wensen en onze adviezen te integreren in een passende, handgemaakte ontwerptekening. Zo komen wij gezamenlijk tot een gepaste oplossing, uw beste optie!

Aanleg van kunstgras

De aanleg van kunstgras is specialistisch werk en dient bij voorkeur door een specialist van Prokuru uitgevoerd te worden. Voor een exacte beschrijving van alle werkzaamheden die absoluut nauwkeurig in acht moeten worden genomen kunt u contact opnemen met ons.

Voordelen

eigen ontwerp en engineering afdeling
levering en plaatsing van alle speeltoestellen
leveren en leggen van alle soorten valbrekende ondergronden zoals rubbertegels, kunstgras
realisatie van alle grondwerk, groenvoorzieningen, bestratingen en hekwerken
leveren en monteren van bouwkundige elementen zoals, verlichting en straatmeubilair

Samenwerkingpartners

INTERESSE IN ONZE PRODUCTEN OF DIENSTEN?