Kunstgras

Assortiment kunstgras

Specialist in kunstgras

Kunstgras kent inmiddels vele toepassingen en kwaliteiten. Prokuru heeft reeds vele jaren ervaring met kunstgras en kent daardoor de mogelijkheden en valkuilen.

Kunstgras in combinatie met onderplaten heeft zich bewezen als uitstekende en duurzame ondergrond onder speeltoestellen, waarbij met slimme combinaties de wettelijke valhoogten bereikt worden. Speelgras is in diverse kleuren verkrijgbaar.

Als sportveld ondergrond is kunstgras niet meer weg te denken. Een comfortabel trapveldje, pannakooi of speelveld is altijd bespeelbaar en onderhoudsarm. In afschrijving en onderhoud is kunstgras concurrerend met natuurlijk gras.
Kunstgras wordt steeds vaker toegepast in de openbare ruimte (landscaping) en in particuliere tuinen. De kwaliteit is dusdanig ontwikkeld dat het niet meer van natuurlijk gras is te onderscheiden. Prokuru levert vanaf 100 m2 op maat en kan tevens de aanleg verzorgen of ter plaatse adviseren bij de aanleg. Door haar groothandelsfunctie is Prokuru een aantrekkelijke inkooppartij.

Voordelen

vele toepassingen en kwaliteiten
vele jaren ervaring met kunstgras
Zeer duurzaam met Playbase
Altijd bespeelbaar en onderhoudsarm
ideaal voor in de openbare ruimte
Toepassingen voor spelen, sporten, dak- en terrassen en fitnessvloeren.
levering op maat vanaf 100 m2
Ontwerp, aanleg & plaatsing

INTERESSE IN ONZE PRODUCTEN OF DIENSTEN?