Novum Speeltoestellen

Novum Speeltoestellen, de nieuwe range speeltoestellen van Prokuru

Prokuru Sport en Spel in Zaandam heeft heeft Novum Nederland overgenomen. Prokuru is één van de grootste leveranciers in Nederland op het gebied van rubberen ondergronden, kunstgras overige ondergronden, sport- en speeltoestellen en duurzame Playbase ondervloeren.

Novum startte in 1996 met de productie van speeltoestellen en schoolmeubilair. Later werd het assortiment uitgebreid met onder andere sporttoestellen en park- en pleinmeubilair. Het bedrijf heeft vestigingen in Finland, Denemarken, Zweden, Frankrijk, Hongarije en Duitsland en sinds mei 2013 ook in Ede. Dat laatste bedrijf is nu in handen gekomen van de Zaanse ondernemer Ko Stanthardt. Novum Nederland beschikt onder meer over een uitgebreid assortiment modulaire speeltoestellen, waarmee naar eigen inzicht een speeltoestel aan te passen of samen te stellen is. Daarnaast verzorgt de onderneming park- en pleinmeubilair en de ondergrond/valbodem. Dat sluit prima aan bij Prokuru.

 

Prokuru is al vele jaren actief met een team van productspecialisten, uitvoerders en ondergrondexperts die samen zorg dragen voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van de meest uiteenlopende, kleurrijke en veilige ondergronden voor speelplaatsen, terrascomplexen, sportvelden en fitness ruimten.

Bekijk hier onze speeltoestellen

INTERESSE IN ONZE PRODUCTEN OF DIENSTEN?