Landscaping

Kunstgras met een natuurlijke uitstraling

Kunstgras landscaping

Kunstgras, eerst langzaam, maar nu steeds sneller komt het uw kant op! De nieuwste generatie niet-ingestrooide kunstgrassen van Prokuru zijn uiterst geschikt voor vele kunstgras toepassingen in de professionele en de particuliere markt. Prokuru heeft de ontwikkelingen nauwkeurig gevolgd en kan u nu een uitgebalanceerd productengamma van kunstgrassen bieden, welke voor de hoogste kwaliteit staan en gekenmerkt worden door een vernieuwend karakter

Ook u kunt nu profiteren van de voordelen van kunstgras! Groeit uw gras niet goed, kost het onderhoud te veel tijd en geld of ziet uw daktuin er niet levendig uit? De professionele kunstgras oplossingen van Prokuru zijn hét antwoord. De constante kwaliteit en het geringe onderhoud van ons kunstgras zullen u absoluut veel positiefs brengen!

Kunstgras voor uw tuin, kunstgras voor uw daktuin of balkon, kunstgras bermen, kunstgras rotondes, kunstgras rond uw kantoor en vakantiewoning, kunstgras trapvelden… ook voor uw specifieke situatie beschikt Prokuru over een passende oplossing.

Namen Landscaping Kunstgras programma

1. Evergreen 38mm 3,9kg/m2
2. Alecrim 38mm 2,9kg/m2
3. Thym 35mm 2,7kg/m2
4. Sali 35mm 2,2kg/m2
5. Surpreender 30mm 1,6kg/m2
6. Estrago 30mm 1,8kg/m2

2m1 of 4m1 x 25m1

Voordelen

Niet-ingestrooide kunstgrassen.
Zeer Esthetisch
Nooit meer gras maaien en water geven!
Hoge duurzaamheid, lage afschrijving
10 jaar garantie op kleurechtheid
Voor vele indoor en outdoor toepassingen

INTERESSE IN ONZE PRODUCTEN OF DIENSTEN?