Speeltoestellen voor honden

Ideale plaatsen voor plezier van baas en hond

Hondenliefhebbers kunnen elkaar ontmoeten en kunnen hun tijd plezierig doorbrengen met hun honden.

Speeltoestellen voor honden

Hondenspeelplaatsen zijn uitstekende investeringen voor moderne steden en worden door architecten ingetekend om een hoge kwaliteit van leven te waarborgen voor alle inwoners en hun dieren. Het zijn ideale plaatsen voor plezier van baas en hond. Hondenliefhebbers kunnen elkaar ontmoeten en kunnen hun tijd plezierig doorbrengen met hun honden. Afgesloten hondengebieden helpen mee om het gebied schoon te houden. Hondenparken zijn veilig voor mens en dier en zorgen voor een gezonde levensstijl en moedigt hen aan om meer buiten te zijn. Honden speelplaatsen helpt honden om goed gedrag aan te leren en te vertrouwen op de verschillende apparaten met een begeleider.

Speeltoestellen voor honden

  • Denkend aan alle huisdieren hebben we apparaten ontwikkeld met verschillende levels voor zowel kleine als grote dieren.
  • De apparaten zijn gemaakt van hoog gekwalificeerde grondstoffen die comfortabel en veilig zijn
  • Apparaten in de H-versie zijn gemaakt van HDPE platen, die erg solide zijn en extreem bestand zijn tegen alle weersinvloeden.
  • Apparaten die van staal zijn, worden bewerkt met poedercoating of met een speciale transparante antislip verf.
  • Onze apparaten zijn de ideale oplossing voor hondeneigenaren die actief hun tijd willen doorbrengen met hun hond.
  • Door de hoge kwaliteit van de materialen zijn de apparaten bestand tegen weersinvloeden. Kortom het is een goede investering voor vele jaren.

Voordelen

Apparaten voor zowel kleine als grote dieren
Comfortabel en veilig
Door de hoge kwaliteit van de materialen zijn de apparaten bestand tegen weersinvloeden. Kortom het is een goede investering voor vele jaren
Het zijn ideale plaatsen voor plezier van baas en hond

INTERESSE IN ONZE PRODUCTEN OF DIENSTEN?