Valdemping op eenzame hoogte SofSurfaces

Het SofSurfaces Krosslock Durasafe systeem bestaat uit uiterst duurzame rubber tegels die op een unieke wijze in elkaar haken. Het systeem scoort 60% beter dan de geldende norm voor valdemping EN1177.Rubbertegel_logo

Op Krosslock Durasafe wordt 10 jaar garantie gegeven op slijtage en valdemping. De Premium Serie heeft een TPV toplaag waardoor onbeperkte kleurcombinaties mogelijk zijn. De klant kan zelf de mix van kleurentegels samenstellen, zodat de speelplek past in de architectonische stijl van de omgeving.

De premium serie

Deze is vrij van lood, zink, zwavel, poly aromatische koolwaterstoffen, zware metalen en Ftalaten. TPV heeft een hogere slijtweerstand en is in kleurechtheid vele malen beter dan EPDM. Kleuren kunnen op klantspecificatie worden gemaakt.

SOFTILE is een exceptioneel duurzaam “KLIK” – systeem wat vandalisme bestendig is en valdempende eigenschappen heeft welke tot 60% boven de EN normen uitstijgen.
SOFTILE geeft als enige in de markt niet alleen 10 jaar garantie op het product zelf maar ook op het voldoen aan de norm EN 1177. Er zal jaarlijksRubbertegel_Sofsurfacs_2, kosteloos, een HIC waarde meting op uw vloer worden uitgevoerd.
SOFTILE werkt volgens de strenge eisen van het Leed systeem en is duurzaam en kan na beëindiging van levensduur weer worden vermalen en weer opnieuw gebruikt worden. LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) is het internationale duurzaamheidkeurmerk dat bouwwerken en openbare ruimten wereldwijd beoordeelt op 5 milieuthema’s : duurzame locatie; efficiënt gebruik van water; energie en klimaat; materialen en grondstoffen en kwaliteit van het binnen milieu.