Charge it

Charge Playgrounds interactieve speeltoestellen zijn voor onze nieuwe generatie kinderen. Ze worden opgeladen ‘charged’ door beweging. Allen zijn uniek in Nederland én op de internationale markt. De Charge Playgrounds collectie houdt in:

unieke (custom-made) ontwerpen gemaakt van duurzame hoogwaardige materialen voor educatieve doeleinden; 100% bestand tegen vandalisme (‘hufterproof’) en ozon- & UV-bestendig. De speeltoestellen zijn uiterst eenvoudig in installatie en gebruik. Door te bewegen beleef je (je eigen) muziek, informatie, spellen, verhalen of achtergrond geluiden. Alles is mogelijk door de interne USB-stick aansluiting. Verras de kinderen en laat ze een geheel nieuwe ervaring beleven op spelgebied!

Lees verder en neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

‘Charge it’, kom in beweging en ontdek.

stuurwiel

Beweeg en beleef

Charge Playgrounds speeltoestellen zijn voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar. Maar, uit eigen ervaring blijkt dat ook volwassenen hier veel plezier aan beleven! Er zit genoeg uitdaging in voor elke leeftijd.

De collectie speeltoestellen biedt tevens ondersteuning bij educatieve programma’s op het gebied van:

1. exploratie;

2. functioneel en/of relationeel spel;

3. symbolisch spel;

4. rollen-, imitatie-, improvisatie- , en fantasiespel;

5. regelspel, spelhouding en -afspraken;

6. succes- en gezelschapsspellen.

Het is natuurlijk ook belangrijk voor de lichamelijke gezondheid om in beweging te zijn!

draaitol

Specificaties

De collectie speeltoestellen is gecertificeerd volgens NEN EN 1176-1: 2008. Op elk product zit een tijdsklok. Dit betekent dat de beheerder het geluid naar eigen wensen vanaf een bepaalde tijd in- en uit kan schakelen. Voor installatie moet men rekening houden met een veiligheidszone van tenminste 150 cm. Een installatie-, service- en gebruikershandleiding is na een bestelling voor elk speeltoestel inbegrepen. De instructie is als volgt:“ Beweeg het speeltoestel totdat deze volledig is opgeladen. Het geluid wordt gestart en gaat door tot de op gewekte energie is verbruikt. Blijf bewegen en ervaar (je eigen) muziek, informatie, spellen, verhalen of achter grondgeluiden! Alles is mogelijk door de interne USB-stick aansluiting.”